Διαγωνισμός «Η Τύχη Βοηθά Τους Τολμηρούς» στο Facebook της Betshop

Η στοιχηματική εταιρία Betshop ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό διαφορετικό από τους άλλους, καθώς διεξάγεται στη σελίδα της στο Facebook και υπόσχεται πλούσια δώρα σε όσους συμμετέχουν, χωρίς να τους ζητά να ρισκάρουν χρήματα σε οποιοδήποτε στοίχημα. Πρόκειται για τον διαγωνισμό «Η Τύχη Βοηθά Τους Τολμηρούς», ο οποίος διεξάγεται αποκλειστικά στη σελίδα του bookmaker στο Facebook και μοιράζει πλούσια δώρα, μέσω κλήρωσης.

 

Από την κλήρωση αυτή θα προκύψουν τρεις νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν είτε ένα Apple iPad Air 4G είτε ένα Sony Playstation 4. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, με τρία απλά βήματα.

 

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στο Facebook, να επισκεφθούν τη σελίδα της Betshop και να κάνουν like. Έπειτα, θα πρέπει να συμπληρώσουν το e-mail τους στη σελίδα του διαγωνισμού και να ανεβάσουν μία φωτογραφία που να επιδεικνύει θάρρος ή τόλμη στον αθλητισμό. Η φωτογραφία μπορεί να αφορά σε οποιοδήποτε άθλημα και θα πρέπει να δείχνει μια τολμηρή ή θαρραλέα ενέργεια. Τέλος, θα πρέπει να ψηφίσει την αγαπημένη του φωτογραφία από τον διαγωνισμό.

 

Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 22 Φεβρουαρίου. Και οι φωτογραφίες που θα ανεβάσουν οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν online, εισπράττοντας ψήφους. Κάθε ψήφος, μάλιστα, θα εξασφαλίζει μία ακόμη συμμετοχή στην κλήρωση για τον παίχτη που την ανέβασε. Και, στις 24 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα αναδείξει τους τρεις νικητές.

 

Τα δώρα του διαγωνισμού δε μπορούν να ανταλλαχθούν με μετρητά. Από τη στιγμή που θα τα κερδίσουν, οι νικητές έχουν διορία πέντε ημερών, προκειμένου να στείλουν τη διεύθυνσή τους στους υπεύθυνους, ώστε να παραλάβουν το δώρο τους.

Η Betshop ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και προσφέρει τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών στα μέλη της .

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία