Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός στην Bet365

Οι 12 τελευταίες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα δίνουν την ευκαιρία στα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Bet365 να κερδίζουν καθημερινά δωρεάν στοιχήματα αξίας 5 ευρώ, αλλά και να διεκδικήσουν ένα iPad. Η εταιρεία ξεκίνησε το νέο της διαγωνισμό, ο οποίος ζητά από τους παίχτες να αναγνωρίσουν τον κρυμμένο αθλητή στις φωτογραφίες που αναρτά καθημερινά στους λογαριασμούς της στο Facebook και το Twitter.

 

Για να συμμετάσχει κάποιος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να έχει λογαριασμό στην Bet365, να κάνει like στην ιστοσελίδα της στο Facebook και να την ακολουθεί στο Twitter. Έπειτα, δεν έχει παρά να αναγνωρίσει τον κρυμμένο αθλητή στις φωτογραφίες που αναρτά η εταιρεία και να διεκδικήσει, μέσω κλήρωσης, αρχικά ένα στοίχημα 5 ευρώ, κάθε ημέρα μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, και έπειτα ένα iPad, την ημέρα των Χριστουγέννων.

H Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και ξεχωρίζει για την απλή και γρήγορη ιστοσελίδα της αλλά και για το πολυβραβευμένο της live στοίχημα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία