Καθυστερεί η συγχώνευση Paddy Power και BetFair

Σημαντικές καθυστερήσεις αναμένονται πλέον στα σχέδια των Paddy Power και BetFair να προχωρήσουν σε συγχώνευση, δημιουργώντας έναν κολοσσό του στοιχήματος, αξίας 8 δις ευρώ. Οι τελευταίες εξελίξεις ενδεχομένως θα καθυστερήσουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας έως και τον επόμενο Ιούνιο, παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές ήλπιζαν να ολοκληρώσουν τη συγχώνευση έως τις 31 Μαρτίου του 2016.

 

Η αιτία για τις καθυστερήσεις εντοπίζεται στους ελέγχους των αρμόδιων Αρχών, οι οποίες άργησαν να ζητήσουν τα απαραίτητα στοιχεία από τους υπεύθυνους των δύο εταιρειών. Όπως έγινε γνωστό, παρά το γεγονός ότι οι δύο εταιρίες στοιχημάτων ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους από τις 20 Οκτωβρίου, η Επιτροπή Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτή της Ιρλανδίας (CCPC) ζήτησε μόλις πριν μερικές ημέρες τα απαραίτητα στοιχεία, προκειμένου να εξετάσει και να εγκρίνει τη συμφωνία.

 

Αυτό σημαίνει ότι απαιτούνται πλέον έως και 120 εργάσιμες ημέρες, προκειμένου η Επιτροπή να δώσει το πράσινο φως. Το πρώτο στάδιο των ερευνών θα ξεκινήσει άμεσα και αναμένεται να διαρκέσει έως και 30 εργάσιμες ημέρες. Αν αυτό δεν αποδειχθεί αρκετό και οι υπεύθυνοι αποφασίσουν να προχωρήσουν και στο δεύτερο στάδιο, οι δύο εταιρείες θα πρέπει να κάνουν υπομονή επιπλέον 90 εργάσιμες ημέρες, προκειμένου να λάβουν την απαραίτητη έγκριση.

 

Η πρώτη φάση ερευνών, πάντως, έχει ήδη ξεκινήσει από την αντίστοιχη βρετανική Αρχή (την Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών) και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 7 Ιανουαρίου. Και σε αυτή την περίπτωση, αν η πρώτη φάση δεν κριθεί αρκετή, θα ξεκινήσει η δεύτερη. Έως τότε, πάντως, και συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου, οι μέτοχοι των δύο εταιρειών θα ψηφίσουν για την έγκριση της συμφωνίας συγχώνευσης.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.