Στα χέρια της Arena Racing Company η ελληνική εταιρία Vermantia

H αγγλική εταιρία Arena Racing Company ανακοίνωσε την εξαγορά της ελληνικής Vermantia, με σκοπό να ενισχύσει το εύρος και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στις αγγλικές ιπποδρομίες και κυνοδρομίες. Η ελληνικών συμφερόντων Vermantia δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο, στον χώρο της παροχής τεχνολογικών και στοιχηματικών υπηρεσιών και θα συνεισφέρει σημαντικά στις επιχειρήσεις της Arena Racing Company.

Άλλωστε, οι υπηρεσίες που προσφέρει η Vermantia θα ενισχύσουν τη δράση της Arena Racing Company, ειδικά σε αγορές του εξωτερικού. Η ελληνική εταιρία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην αγορά, προσφέροντας τεχνολογικές υπηρεσίες σε περισσότερες από 20 από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο.

 

Η συμφωνία εξαγοράς της Vermantia

Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για εξαγορά της Vermantia από την Arena Racing Company, χωρίς όμως να εισέλθουν σε λεπτομέρειες. Μέσω της συμφωνίας, όμως, η Arena Racing Company θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Vermantia. Παράλληλα, ο ιδρυτής και CEO της εταιρίας, Φίλιππος Αντωνόπουλος θα παραμείνει στη θέση του, αλλά θα αποτελεί πλέον μέτοχο μειοψηφίας.

Παράλληλα, βασικός σκοπός της συνεργασίας των δύο εταιριών θα είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που θα προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες στον τομέα του στοιχηματισμού. Άλλωστε, μέσω της ένωσής τους, θα είναι διαθέσιμες περισσότερες από 60.000 ιπποδρομίες και κυνοδρομίες σε ζωντανή μετάδοση – πάντα με τη δυνατότητα στοιχηματισμού, μέσω των συνεργαζόμενων εταιριών.

Τέλος, η Arena Racing Company ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ενισχύσει τις υποδομές της Vermantia στην Αθήνα, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα από τα μεγαλύτερα gaming content hubs στον κόσμο.

 

“Oλοκληρωμένες υπηρεσίες περιεχομένου σε διεθνές επίπεδο”

Παράλληλα με την ανακοίνωση της συμφωνίας εξαγοράς, ο Martin Cruddace, CEO της Arena Racing Company, δήλωσε σχετικά: “Η συμφωνία ενισχύει τη βασική μας θέση: να συνεργαζόμαστε με εταιρίες και ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο επιχειρηματικό όραμα. Η Vermantia είναι μια εταιρία, που με την τεχνολογική της υπεροχή και το ανθρώπινο δυναμικό της διαθέτει τα εχέγγυα να προσφέρουμε μαζί ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιεχομένου σε διεθνές επίπεδο. Ο συνδυασμός των δύο εταιριών προσδίδει ένα τεχνολογικό όχημα στη μεγάλη γκάμα των πνευματικών δικαιωμάτων και των πελατών μας και προσφέρει κάθετες υπηρεσίες στα στοιχηματικά μας προϊόντα”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.