Αποχώρησε από την ελβετική αγορά η στοιχηματική εταιρεία William Hill

H στοιχηματική εταιρεία William Hill ανακοίνωσε αιφνιδίως πριν μερικές ημέρες την αποχώρησή της από την αγορά στοιχήματος της Ελβετίας και έχει ήδη βάλει λουκέτο στην ιστοσελίδα που διατηρούσε στη χώρα. Η απόφαση της William Hill εξέπληξε πολλούς, ιδιαίτερα τα μέλη της, καθώς δεν είχε προηγηθεί κάποια προειδοποίηση – ούτε καν οδηγίες για τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων, όπως στοιχήματα και λογαριασμοί.

Οι υπεύθυνοι, πάντως, δήλωσαν ότι η απόφαση πάρθηκε για νομικούς λόγους και πλέον η William Hill δραστηριοποιείται σε μια χώρα λιγότερη.

 

Το αιφνίδιο κλείσιμο και τα προβλήματα που προκάλεσε

Η William Hill ενημέρωσε τα μέλη της για την επικείμενη αποχώρησή της από την Ελβετία μόλις την προηγούμενη εβδομάδα και έκλεισε την ιστοσελίδα της στις 28 Ιουνίου. Η συγκεκριμένη απόφαση και η απότομη αποχώρηση της William Hill προκάλεσαν αρκετά προβλήματα στους παίχτες, οι οποίοι είδαν τα ανοιχτά στοιχήματά τους απλά να ακυρώνονται και τα χρήματά τους να επιστρέφονται.

Φυσικά, οι παίχτες είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψη των λογαριασμών τους, αλλά κάποια από τα στοιχήματα που έχουν τοποθετήσει αναγκαστικά θα πάνε… χαμένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα στοίχημα που τοποθέτησε ένας Ελβετός παίχτης. Ο συγκεκριμένος τοποθέτησε ένα πλασέ στοίχημα αξίας 1.500 ευρώ στην Ashleigh Barty, σε απόδοση άνω του 34.00, πριν η τενίστρια κατακτήσει το French Open. Πλέον, η Barty είναι το φαβορί για την κατάκτηση και του Wimbledon και η ακύρωση του στοιχήματος του στερεί την ευκαιρία να διεκδικήσει το ποσό των 77.000 ευρώ. Οι υπεύθυνοι της William Hill, πάντως, δεσμεύθηκαν να εξετάσουν την υπόθεση και να αποζημιώσουν ανάλογα τον συγκεκριμένο παίχτη.

Προς το παρόν, τέλος, η William Hill δεν έχει προχωρήσει σε αναλυτική ανακοίνωση που να εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει (και με τόσο αιφνίδιο τρόπο) από την αγορά στοιχήματος της Ελβετίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.