Έκλεισε η στοιχηματική ιστοσελίδα Stan James

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Stan James έκλεισε τις πύλες της και παύει τη λειτουργία της, μετά από απόφαση της ιδιοκτήτριας εταιρείας Kindred. Το κλείσιμο της δημοφιλούς αγγλικής ιστοσελίδας στοιχήματος ήταν προδιαγεγραμμένο, αφού οι υπεύθυνοι επιθυμούσαν να ενισχύσουν με το πελατολόγιό της το δυνατό όπλο της εταιρείας: την στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet.

Η διαδικασία προετοιμασίας για το κλείσιμο της Stan James, άλλωστε, ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2017, όταν ο CEO της Kindred, Henrik Tjärnström, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μεταφέρει σταδιακά ολόκληρη τη βάση πελατών της ιστοσελίδας στην αντίστοιχη της Unibet. Η συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρώθηκε πρόσφατα και η Stan James έπαψε πλέον να λειτουργεί.

 

Σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια

Η στοιχηματική εταιρεία Stan James αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια αρκετά οικονομικά προβλήματα, τα οποία την ανάγκασαν το 2015 να πουλήσει την ομώνυμη ιστοσελίδα της στην εταιρεία Kindred, έναντι του ποσού των 21,4 εκατομμυρίων ευρώ. Η Kindred διέθετε ήδη μια κορυφαία στοιχηματική ιστοσελίδα, την Unibet, και συνέχισε να δίνει σε αυτή βάση, ακόμη και μετά την απόκτηση της Stan James.

Ειδικά τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, το κλείσιμο της Stan James ήταν προδιαγεγραμμένο. Οι υπεύθυνοι μετέφεραν χορηγίες της Stan James στην Unibet, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και η μετακόμιση των παιχτών του στοιχήματος από τους λογαριασμούς της πρώτης σε αυτούς της δεύτερης. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου και οι παίχτες ενημερώθηκαν σχετικά με το κλείσιμο της Stan James.

 

Ενημέρωση προς τα μέλη της Stan James

Στις 26 Φεβρουαρίου, λοιπόν, όσοι παίχτες του στοιχήματος διατηρούσαν λογαριασμό στη Stan James έλαβαν την παρακάτω ενημέρωση:

“Η μετακίνηση θα σας προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία στους τομείς του στοιχήματος, του καζίνο, του bingo και του πόκερ. Η StanJames.com έχει κλείσει και πλέον διατηρείτε λογαριασμό στη Unibet. Η Unibet είναι πρωτοπόρος της βιομηχανίας online στοιχήματος και, μαζί με τη Stan James, έχει προσφέρει περισσότερα από 35 χρόνια στοιχηματισμού και μια επιχείρηση που περιλαμβάνει περισσότερους από 12 εκατομμύρια παίχτες σε όλον τον κόσμο. Η κοινή μας τεχνογνωσία θα αποφέρει μια συνεχώς βελτιωμένη online εμπειρία και εξυπηρέτηση πελατών υψηλού επιπέδου”.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stanjames και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stanjames ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη