Αποχωρεί από Ρωσία και Εσθονία η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair

Η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair αποφάσισε να αποχωρήσει από δύο ευρωπαϊκές αγορές, στις οποίες μέχρι πρότινος δραστηριοποιούταν χωρίς άδεια. Οι παίχτες από Ρωσία και Εσθονία που επισκέπτονται πλέον την ιστοσελίδα της BetFair συναντούν ένα μήνυμα που τους ενημερώνει ότι δε μπορούν πλέον να πραγματοποιούν νέες καταθέσεις ή να τοποθετούν στοιχήματα.

Η απόφαση αυτή μοιάζει απότομη, αλλά δικαιολογείται από το γεγονός ότι η BetFair δραστηριοποιούταν χωρίς άδεια στις συγκεκριμένες αγορές. Πιθανότατα, λοιπόν, οι εξελίξεις στην ιδιοκτήτρια εταιρεία της, την Flutter Entertainment, επηρέασαν την απόφασή της να αποφύγει νομικές περιπέτειες στο μέλλον.

 

Η απόφαση της BetFair για αποχώρηση από Ρωσία και Εσθονία

Η απόφαση της BetFair πάρθηκε απότομα και χωρίς καμία προειδοποίηση για τους παίχτες των δύο χωρών – ωστόσο, όλοι μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψη των χρημάτων που διατηρούν στους λογαριασμούς τους. Επιπλέον, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, η BetFair δεν αναγκάστηκε από τις αρμόδιες Αρχές να αποχωρήσει. Για παράδειγμα, κάποιες από τις ιστοσελίδες της έχουν συμπεριληφθεί στη μαύρη λίστα της Ρωσίας, αλλά πάντοτε υπήρχε μια εναλλακτική.

Επιπλέον, σε άλλες περιπτώσεις, που η BetFair αναγκάστηκε να αποχωρήσει από κάποια αγορά, στην οποία δε δραστηριοποιούταν νόμιμα, υπήρχε ένα μεταβατικό διάστημα, κατά το οποίο ενημερώνονταν οι παίχτες. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν υπήρξε τίποτα σχετικό.

Η απόφαση της BetFair, όμως, συμπίπτει με την ανακοίνωση για τη συγχώνευση της ιδιοκτήτριας εταιρείας της, Flutter Entertainment, με την Stars Group. Πιθανότατα, λοιπόν, ο στοιχηματικός κολοσσός που θα προκύψει δεν επιθυμεί νομικές περιπέτειες σε χώρες όπου οι θυγατρικές του δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.