Ολοκλήρωσε την πώληση του αυστραλιανού τμήματος η William Hill

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill ολοκλήρωσε την πώληση του αυστραλιανού τμήματός της και πλέον έχει αποχωρήσει ολοκληρωτικά και επίσημα από την αγορά της Αυστραλίας. Η πώληση της William Hill Αυστραλίας στην Crownbet Holdings ολοκληρώθηκε και τυπικά, αφού έλαβε την έγκριση της αρμόδιας Αρχής της χώρας.

Η αξία της William Hill Αυστραλίας, σύμφωνα με τη συμφωνία πώλησης, άγγιξε τα 192 εκατομμύρια ευρώ και το τμήμα της εταιρείας στοιχήματος ανήκει πλέον στην Crownbet, η οποία συνεχίζει να δραστηριοποιείται στην αυστραλιανή αγορά, παρά τις νομικές αντιξοότητες.

 

Οι λόγοι αποχώρησης της William Hill από την Αυστραλία

Η William Hill είχε ανακοινώσει πριν μερικούς μήνες την πρόθεσή της να πουλήσει το αυστραλιανό τμήμα της και να αποχωρήσει από τη χώρα, εξαιτίας των νομικών περιορισμών και εμποδίων που είχαν θέσει οι αρμόδιοι. Η William Hill δραστηριοποιούταν στον τομέα του online, mobile και τηλεφωνικού στοιχήματος, αλλά οι συνεχείς πιέσεις από τους αρμόδιους, οι οποίοι περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία της αγοράς, την ανάγκασε να αποχωρήσει.

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η αγορά της Αυστραλίας στις στοιχηματικές εταιρείες, πάντως, ήταν πολλοί οι ανταγωνιστές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά του αυστραλιανού τμήματος της William Hill. Τελικά, αυτή που επικράτησε ήταν η Crownbet, η οποία πλέον εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους το νέο απόκτημά της θα τη βοηθήσει να επεκταθεί ακόμη περισσότερο στη χώρα.

 

Η ανακοίνωση της William Hill

Με την ολοκλήρωση της πώλησης, η William Hill προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση, αναφέροντας ότι: “Η William Hill επιβεβαιώνει ότι, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 6ης Μαρτίου 2018, ολοκληρώθηκε η δεσμευτική συμφωνία με την Crownbet Holdings Pty Limited για την πώληση της William Hill Αυστραλίας, μετά και την αποδεδειγμένη έγκριση της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής της Αυστραλίας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.