Αποχωρεί από την ελληνική αγορά η στοιχηματική εταιρεία 2winbet

Η 2winbet ανακοίνωσε αιφνιδίως πως θα αποχωρήσει από την ελληνική αγορά και πως οι Έλληνες παίχτες δε θα μπορούν πλέον να τοποθετούν στοιχήματα στην ιστοσελίδα της. Η ανακοίνωση της εταιρείας στοιχήματος δεν ανέφερε τους λόγους της αποχώρησής της, αλλά κάλεσε τους παίχτες να προχωρήσουν σε ανάληψη όλων των χρημάτων από τους λογαριασμούς τους.

 

Η παρουσία της 2winbet στην Ελλάδα

H 2winbet αποτελεί μία από εκείνες τις στοιχηματικές εταιρείες που κατάφεραν να λάβουν την απαραίτητη άδεια νόμιμης λειτουργίας στην Ελλάδα. Ανήκει στην εταιρεία Delta Informations Limited, η οποία εδρεύει στην Αγγλία, και ιδρύθηκε το 2014.

Δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στον τομέα του στοιχήματος και προσφέρει δεκάδες επιλογές στα μέλη της, σε διαφορετικά αθλήματα, διοργανώσεις, αγώνες και στοιχηματικές αγορές. Παράλληλα, διατηρεί και ένα online καζίνο, το οποίο όμως σταμάτησε να λειτουργεί από το 2016 στην Ελλάδα, καθώς η άδεια που διέθετε δεν έγινε δεκτή από τις αρμόδιες Αρχές.

 

Η ανακοίνωση της αποχώρησης

Η 2winbet δεν προχώρησε ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, που να εξηγεί και τους λόγους που αποχωρεί από την ελληνική αγορά. Τα μέλη της, όμως, ενημερώθηκαν μέσω e-mail για την απόφαση των υπευθύνων και κλήθηκαν να διευθετήσουν τους λογαριασμούς τους.

Για να προχωρήσουν σε απρόσκοπτη ανάληψη των χρημάτων από τους λογαριασμούς τους, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον 100 ευρώ σε αυτούς. Αν το υπόλοιπό τους δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ, θα πρέπει να ανοίξουν νέο λογαριασμό στην Goalbet (ιδιοκτησίας της GLB GmbH, στην οποία ανήκει και η 2winbet) και να μεταφέρουν εκεί το υπόλοιπό τους, ώστε να προχωρήσουν σε ανάληψή του, ανεξαρτήτως ποσού. Αφού, λοιπόν, ανοίξουν νέο λογαριασμό και ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους, θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο support@2winbet.gr, αναγράφοντας το username τους στην Goalbet. Με τον τρόπο αυτό, το υπόλοιπο που διατηρούσαν στην 2winbet θα μεταφερθεί στην Goalbet και θα είναι διαθέσιμο προς ανάληψη.

Άλλη μία εταιρία που αποχωρεί από την ελληνική αγορά με την τελευταία να είναι η Paddy Power τον περασμένο Ιούνιο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 2winbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 2winbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.