Αυξημένα κατά 56% τα κέρδη της Betfair

Αυξημένα κατά 56% εμφανίζονται τα καθαρά κέρδη της στοιχηματικής εταιρίας Betfair κατά το εξάμηνο του 2013 που ολοκληρώθηκε στις 31 Οκτωβρίου. Ο στοιχηματικός κολοσσός ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 32,5 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας στο συγκεκριμένο διάστημα. Ωστόσο, τα μεικτά κέρδη εμφανίζονται μειωμένα κατά 6%, σε σύγκριση με πέρσι, καθώς δεν ξεπέρασαν τα 188 εκατομμύρια.

 

Η μείωση στα μεικτά κέρδη της εταιρείας οφείλεται στην απόσυρσή της από αγορές όπως αυτές της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Κύπρου. Παρά τη μείωση αυτή, ωστόσο, η Betfair κατάφερε να αυξήσει τα καθαρά της κέρδη, χάρη σε σημαντικές περικοπές. Παράλληλα με αυτή της την ανακοίνωση, τέλος, την περασμένη Τρίτη, η αξία της μετοχής της ανέβηκε κατά 5%.

Η Betfair ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες γιατί διαθέτει ένα από τα καλύτερα online καζίνο στο ίντερνετ.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.