Νέα προσφορά της Mybet στα πλέι-οφ του γερμανικού πρωταθλήματος μπάσκετ

Στη Γερμανία, το πρωτάθλημα μπάσκετ οδεύει προς το τέλος του, αφού βρίσκεται στην φάση των πλέι-οφ. Και, ενώ δεν είναι οι πολλοί οι λάτρεις του μπάσκετ που ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει στα παρκέ που βρίσκονται επί γερμανικού εδάφους, η στοιχηματική εταιρία Mybet φροντίζει να εντείνει το στοιχηματικό ενδιαφέρον των μελών της, μέσω της νέας της προσφοράς.

Η συγκεκριμένη προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν στοιχήματα συγκεκριμένης συνολικής αξίας στους αγώνες των πλέι-οφ της γερμανικής BBL και υπόσχεται να τους ανταμείψει με μια συμφέρουσα ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα μπορέσει να τους αποφέρει κέρδη, χωρίς να απαιτεί τη χρήση χρημάτων από τον λογαριασμό τους.

 

Ενισχυμένη αξία για τα στοιχήματα στην BBL

Αναλυτικότερα, οι παίχτες έχουν διορία έως τις 13 Ιουνίου, προκειμένου να εγγραφούν στην προσφορά της Mybet και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε μορφή, ενώ δεν έχει καν σημασία το πώς θα διευθετηθούν. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, εφόσον έχουν καλύψει τους όρους της προσφοράς της εταιρίας στοιχήματος Mybet θα εξασφαλίσουν στους παίχτες την ανταμοιβή που δικαιούνται.

Για αυτό το λόγο, οι παίχτες θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, ώστε να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή της προσφοράς.

 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο για κέρδη χωρίς ρίσκο

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο αποτελεί την ανταμοιβή της προσφοράς. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα είναι διαθέσιμο στον λογαριασμό του για τρεις ημέρες. Και μέσα σ εαυτό το διάστημα, ο παίχτης θα μπορεί να το τοποθετήσει σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Να σας ενημερώσουμε πως η Mybet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε και ανταμοιβές σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου MLS, προσφορά που ισχύει μέχρι και τις 13 Ιουνίου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία