Συνεχίζεται η προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Mybet για τους φιλικούς αγώνες

Η εταιρία στοιχήματος Mybet επέκτεινε την ισχύ της προσφοράς που ανακοίνωσε σχετικά με όσους στοιχηματίζουν στους φιλικούς αγώνες των εθνικών ομάδων και προσφέρει ανταμοιβές σε όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικότερα, η Mybet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα στους αγώνες των εθνικών ομάδων που προετοιμάζονται για το Μουντιάλ και υπόσχεται να τα ανταμείψει με στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

Η προσφορά ξεκίνησε την Τρίτη, με ισχύ μίας ημέρας, αλλά πλέον ισχύει έως την 1η Ιουνίου, δίνοντας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στους παίχτες να διεκδικήσουν μία από τις ανταμοιβές.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Η προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας Mybet αφορά σε κάθε παίχτη που θα δηλώσει συμμετοχή και θα τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα στους φιλικούς αγώνες των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου. Εφόσον καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, τοποθετώντας τα στοιχήματα που πρέπει, θα εξασφαλίσουν μία ανταμοιβή. Η ανταμοιβή, μάλιστα, θα είναι δική τους, ανεξάρτητα από το αν τα στοιχήματά τους θα είναι κερδισμένα ή όχι.

 

Οι ανταμοιβές που μοιράζει η Mybet

Όσοι, λοιπόν, καλύψουν τους όρους της προσφοράς θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία και ισχύ τριών ημερών. Επιπλέον, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο στους νικητές.

Η Mybet όπως και άλλες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας παρακολουθούν τα φιλικά των εθνικών ομάδων και ανακοινώνουν πολύ συμφέροντες προσφορές για τα μέλη τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία