Εταιρία στοιχήματος Novibet: Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα στο Λίβερπουλ-Μπάγερν

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι σήμερα υπερπλήρες, χάρη και στους αγώνες του Champions League που φέρνουν και σήμερα αντιμέτωπες τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους, είτε στοιχηματίσουν πριν την έναρξη ενός αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του.

Οι παίχτες που προτιμούν το live στοίχημα, μάλιστα, μπορούν σήμερα να εκμεταλλευτούν μια συμφέρουσα προσφορά** στην εταιρία στοιχήματος Novibet και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή. Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει για το Λίβερπουλ-Μπάγερν και καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα και να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στη νέα προσφορά**

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν την έναρξη του Λίβερπουλ-Μπάγερν και να συντονιστούν με το live του αγώνα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα: ένα στοίχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, με απόδοση 1.50 και άνω και αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Οι παραπάνω είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά του αγώνα και να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα. Επιπλέον, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, είτε το στοίχημά τους χάσει είτε κερδίσει. Με άλλα λόγια, η τύχη του στοιχήματος δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, από τη στιγμή που θα καλύπτει τις παραπάνω βασικές προϋποθέσεις.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς** της Novibet

Όσοι καταφέρουν να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα live στοιχήματα, θα δικαιούνται την ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της Novibet: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη, χωρίς να ζητά από τους παίχτες να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και για σήμερα έχει επιλέξει τον αγώνα Λυών- Μπαρτσελόνα του Champions League για να τον προσφέρει με 0% γκανιότα* στα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία