Ανταμοιβές στα live στοιχήματα του Europa League μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Και σήμερα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους στους προκριματικούς αγώνες του Europa League, αλλά και να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά**, η οποία θα τους ανταμείψει, αν τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα.

Η νέα προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει επιλεγμένα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στον σημερινό αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΛ Λεμεσού. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά** της Novibet

H Novibet ξεκαθαρίζει στους όρους της προσφοράς** της ότι σε αυτή μπορούν να συμμετάσχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, ανταμοιβή θα δικαιούνται τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο live του αγώνα ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΛ Λεμεσού. Επιπλέον, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν αξία 10 ευρώ και άνω. Τέλος, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα, αρκεί να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Τα στοιχήματα αυτά είναι που θα αποφέρουν και την ανταμοιβή σε όσους εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet. Το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, μάλιστα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αφού θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή όπως κι αν διευθετηθούν.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του αγώνα ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΛ Λεμεσού θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει συγκεκριμένη αξία. Οι νικητές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν έπειτα το συγκεκριμένο στοίχημα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν, τέλος, από το στοίχημα θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Novibet για σήμερα επέλεξε τον αγώνα Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών για την προσφορά** της 0% γκανιότας*. Μην ξεχνάτε πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίζουν μέσω της Novibet καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία