Δωρεάν στοιχήματα στο σνούκερ από την Betbright

Αυτές τις ημέρες (από τις 8 έως τις 13 Μαρτίου) διεξάγεται ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά στο σνούκερ, το World Grand Prix. Πρόκειται για ένα τουρνουά που υπόσχεται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους προβλέψουν το νικητή κάθε αγώνα. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να στοιχηματίσουν στο νικητή του τουρνουά μέσω της Betbright θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έναν αριθμό δωρεάν στοιχημάτων.

 

Η Betbright, άλλωστε, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για το World Grand Prix του σνούκερ. Πρόκειται για μια σειρά δωρεάν στοιχημάτων που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα στην κατηγορία των μακροπρόθεσμων στοιχημάτων που αφορούν στο νικητή της διοργάνωσης.

 

Αναλυτικότερα, τα δωρεάν στοιχήματα θα κερδίσουν όσοι τοποθετήσουν ένα τουλάχιστον στοίχημα στην αγορά του νικητή της διοργάνωσης, μέχρι την ολοκλήρωσή της. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό και να έχει αξία 20 ευρώ και άνω.

 

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, λοιπόν, θα κερδίζουν ένα δωρεάν, αξίας έως και 50 ευρώ, κάθε φορά που ο παίχτης της επιλογής τους κατορθώνει να σκοράρει 147 πόντους κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κερδίσουν ένα, δύο ή περισσότερα τέτοια στοιχήματα, ανάλογα με τις επιδόσεις του παίχτη που επέλεξαν.

 

Τα στοιχήματα αυτά, τέλος, θα πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη ημέρα και θα είναι διαθέσιμα μόνο για χρήση στους αγώνες σνούκερ του World Grand Prix. Και, όπως είναι φυσικό, καθένα από αυτά θα υπόσχεται κέρδη χωρίς ρίσκο στους παίχτες που θα τα τοποθετήσουν.

 

H Betbright είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που δεν διαθέτουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας στην χώρα μας ώστε να είναι νόμιμες και να δέχονται πελάτες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία