Δωρεάν στοίχημα στην πυγμαχία υπόσχεται η BetFred

Αυτό το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, οι Anthony Crolla και Jorge Linares έρχονται αντιμέτωποι για τον τίτλο του WBA στην πυγμαχία και ο αγώνας τους παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Κάποιοι από τους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και ένα δωρεάν στοίχημα.

 

Αυτοί οι κάποιοι είναι τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων BetFred, η οποία ανακοίνωσε μία νέα προσφορά για όσους αποφασίσουν να διεκδικήσουν κέρδη στον αγώνα της πυγμαχίας. Αναλυτικότερα, η BetFred υπόσχεται να χαρίσει ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 10 ευρώ, σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά.

 

Για να δικαιούνται το στοίχημα, όμως, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Crolla και Linares. Το στοίχημα θα πρέπει να τοποθετηθεί είτε πριν την έναρξη του αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του και να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Παράλληλα, θα πρέπει να ποντάρουν τουλάχιστον 10 ευρώ στα άκρως… πυγμαχικά φρουτάκια του καζίνο της Betfred: το Mike Tyson Knockout. Εφόσον καλύψουν τις δύο αυτές προϋποθέσεις, θα κερδίσουν αυτόματα το δωρεάν στοίχημα, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα που θα κερδίσουν οι παίχτες, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη ημέρα και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε άθλημα, σε οποιαδήποτε διοργάνωση και σε οποιοδήποτε γεγονός. Και, χάρη σε αυτά, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, εντός των επόμενων εφτά ημερών.

 

Αν και η BetFred θεωρείται από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο δεν ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδας ώστε να πελάτες από την χώρα μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία