Παναθηναϊκός-Εφές με ανταμοιβές στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι ελληνικές ομάδες έχουν διπλές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα στην Euroleague και αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες του στοιχήματος έχουν τις διπλάσιες ευκαιρίες χάρη στις προσφορές** από τις στοιχηματικές εταιρίες, να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και να εκμεταλλευτούν κάποια προσφορά** όπως αυτήν που ανακοίνωσε η Novibet, που μπορεί να αποφέρει, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ανταμοιβές.

Για του λόγου το αληθές, όπως και ο προηγούμενος αγώνας του Παναθηναϊκού, έτσι και ο αποψινός συνοδεύεται με μια προσφορά**. Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Εφές θα μπορέσουν παράλληλα να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν την ανταμοιβή

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet είναι απλές και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να τοποθετήσει ένα μονό στοίχημα στο Παναθηναϊκός-Εφές, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκειά του. Το στοίχημα αυτό μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές, αρκεί να έχει αξία 10 ευρώ και άνω και να συνοδεύεται από απόδοση τουλάχιστον 1.70.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα στο Παναθηναϊκός-Εφές θα εξασφαλίσουν αυτόματα μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Η ανταμοιβή για τα στοιχήματα της προσφοράς**

Η προσφορά** που ανακοίνωσε σήμερα η Novibet θα ανταμείψει τους παίχτες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Τα πιθανά κέρδη, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι από την πρώτη στιγμή διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία