Επιστροφή χρημάτων στην Premier League από την Paddy Power

Η εταιρία στοιχήματος Paddy Power ανακοινώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα προσφορές για το ποδόσφαιρο και τους αγώνες της Premier League, προσφορές που υπόσχονται να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού για όσους τις εκμεταλλευτούν. Αυτό που υπόσχεται η Paddy Power στους επιλεγμένους αγώνες ενός από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης είναι επιστροφή των χαμένων χρημάτων, σε περίπτωση που οι εξελίξεις δε δικαιώσουν τους παίχτες.

 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς της, η Paddy Power υπόσχεται επιστροφή έως και 20 ευρώ σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στους επιλεγμένους αγώνες και χάσουν. Για να συμμετάσχουν, βέβαια, οι παίχτες στην προσφορά, θα πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.

 

Η πρώτη από αυτή είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε επιλεγμένου αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα, στην αγορά του 1Χ2, και να επιλέξουν νίκη της μίας ή της άλλης ομάδας. Τέλος, θα πρέπει κατά τη διάρκεια του αγώνα να κερδίζει η ομάδα που επέλεξαν (έως το 60’), αλλά τελικά να χάσει τον αγώνα.

 

Η προσφορά, λοιπόν, υπόσχεται επιστροφή χρημάτων στους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα και θα δουν την ομάδα τους να χάνει, παρά το γεγονός ότι προηγούταν στο 60’. Με τον τρόπο αυτό, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν επιστροφή έως και 20 ευρώ, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά της Paddy Power αυτό το Σαββατοκύριακο, τέλος, είναι οι εξής: Τσέλσι-Έβερτον (στις 5 Νοεμβρίου), Άρσεναλ-Τότεναμ, Λίβερπουλ-Γουότφορντ και Λέστερ-Γουέστ Μπρομ (στις 6 Νοεμβρίου). Σε καθέναν από αυτούς τους αγώνες, οι παίχτες δεν έχουν παρά να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Η Paddy Power είναι ιρλανδικής καταγωγής στοιχηματική εταιρία και μέχρι πρότινος άνηκε στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας καθώς αποσύρθηκε μέσα στο καλοκαίρι.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία