Ανταμείβει τα live στοιχήματα στο Europa League η Mybet

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας είναι γεμάτο από άκρως ενδιαφέροντες αγώνες που μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο στοιχηματισμού και μέσο για διεκδίκηση μικρότερων ή μεγαλύτερων κερδών. Άλλωστε, σήμερα επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες που διεκδικούν την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League και στις αποσκευές τους δε μεταφέρουν μόνον ελπίδες για τη δική τους πρόκριση, αλλά και ευκαιρίες στοιχηματισμού για τους παίχτες του στοιχήματος.

Κάθε παίχτης, λοιπόν, θα βρει σήμερα δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, είτε προτιμήσει να στοιχηματίσει πριν την έναρξη του αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του. Ειδικά όσοι στοιχηματίσουν live, όμως, θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet.

 

Η προσφορά της Mybet στο live στοίχημα

Αναλυτικότερα, η Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην live πλατφόρμα της με μια επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού. Η προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα (έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα) και υπόσχεται να ανταμείψει όσους την εκμεταλλευτούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Πρόκειται για ένα στοίχημα που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο της προσφοράς, θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα: live στοιχήματα, κατά τη διάρκεια των αγώνων του Europa League. Αυτά είναι τα στοιχήματα που θα τους αποφέρουν την ανταμοιβή τους, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

Για να τους εξασφαλίσουν συμμετοχή στην προσφορά, όμως, αυτά τα στοιχήματα θα πρέπει να έχουν και συνολική αξία 30 ευρώ, καθώς και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Από την άλλη, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και σε οποιονδήποτε από τους σημερινούς αγώνες του Europa League που προσφέρει η Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία