Στοιχηματική εταιρεία Mybet: Παρολί με μειωμένο ρίσκο στο Champions League

Τα παρολί αποτελούν κοινή πρακτική στα στοιχήματα που τοποθετούν οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, ειδικά όταν θέλουν να συνδυάσουν προβλέψεις σε κορυφαίους αγώνες, όπως οι σημερινοί του Champions League. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου έχει σήμερα τρεις αγώνες: αυτόν ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μονακό, αυτόν ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης και αυτόν ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λέστερ. Και οι τρεις προσφέρονται για διεκδίκηση κερδών και όσοι συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε παρολί θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα.

Παράλληλα, όσοι τοποθετήσουν παρολί στους σημερινούς αγώνες του Champions League μέσω της Mybet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα παραπάνω κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε μία ακόμη προσφορά σήμερα, η οποία υπόσχεται να μην αφήσει το υπόλοιπο των λογαριασμών των μελών της να πέσει πολύ, ακόμη και σε περίπτωση λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Μείωση του… άγχους!

Αναλυτικότερα, η Mybet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν ένα παρολί συγκεκριμένης αξίας στους σημερινούς αγώνες του Champions League, με μικρότερο ρίσκο και λιγότερο… άγχος. Ακόμη κι αν χάσουν, άλλωστε, οι παίχτες θα δουν ένα ποσό να επιστρέφει στον λογαριασμό τους. Και το ποσό αυτό θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά για να διεκδικήσουν νέα κέρδη, χωρίς ρίσκο.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ένα χαμένο παρολί στους σημερινούς αγώνες δε θα επηρεάσει τόσο πολύ το υπόλοιπο του λογαριασμού. Εξάλλου, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χάρη σε όσα υπόσχεται η προσφορά.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν ένα παρολί στους αποψινούς αγώνες του Champions League. To παρολί αυτό θα μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε σημεία και να τοποθετηθεί είτε πριν την έναρξη των αγώνων είτε κατά τη διάρκειά τους. Ωστόσο, θα πρέπει να έχει αξία 20 ευρώ και να αφορά σε αποδόσεις 3.00 και άνω.

Μόλις τα τοποθετήσουν, οι παίχτες δεν έχουν παρά να ελπίζουν για το καλύτερο. Ακόμη κι αν έρθει το χειρότερο, όμως, θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να μειώνεται και έπειτα να επανέρχεται σε υψηλότερα επίπεδα – κατά το 50% της αξίας των χρημάτων που έχασαν.

Τα χρήματα αυτά θα έχουν τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ως μονό, εντός τριών ημερών, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

Στην προσφορά αυτή μπορούν να συμμετέχουν και οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Η Mybet ανακοίνωσε αυτήν την προσφορά και για τις δύο ημέρες που διεξάγονται οι αγώνες του Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία