Κέρδη και ανταμοιβές φέρνουν τα σημερινά παρολί στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σήμερα μέσω της εταιρίας στοιχημάτων Novibet έχουν αρκετές επιλογές, κυρίως χάρη στη διεξαγωγή των αγώνων του Nations League στο ποδόσφαιρο. Πολλοί, μάλιστα, θα επιλέξουν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε κάποιο παρολί, προκειμένου να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη τους. Και οι παίχτες αυτοί θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα, χάρη στη σημερινή προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Πρόκειται για μια προσφορά** που ανταμείβει τα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα προβλέψουν σωστά ή λάθος.

 

Ανταμοιβές για τα σημερινά παρολί

Αναλυτικότερα, η Novibet θα ανταμείψει όσους παίχτες δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά** της και τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Η προσφορά** περιλαμβάνει τρεις ανταμοιβές: τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο διαφορετικής αξίας (μικρής, μεσαίας και μεγάλης) που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, σύμφωνα με την αξία τους. Για παράδειγμα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παρολί μεγαλύτερης αξίας θα ανταμειφθούν με τα στοιχήματα μεγαλύτερης αξίας.

Για να εξασφαλίσουν τις ανταμοιβές τους, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί τουλάχιστον 4 σημείων στους σημερινούς αγώνες και να καλύψουν τις προϋποθέσεις ελάχιστης αξίας και ελάχιστης απόδοσης. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους και δε θα έχει καμία απολύτως σημασία το αν θα έχουν προβλέψει σωστά ή λάθος. Σε κάθε περίπτωση, θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν νέα στοιχήματα, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Να σας ενημερώσουμε πως για σήμερα η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει ανακοινώσει τον αγώνα Ισπανία-Αγγλία με την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία