Επιστροφή στη Formula 1 από την Betbright

Στις 9 Οκτωβρίου, οι πιλότοι της Formula 1 και τα εντυπωσιακά μονοθέσιά τους θα αγωνιστούν στο Japanese GP, δίνοντας, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία στους λάτρεις του αθλήματος να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, μάλιστα, όσο κι αν είναι αναμενόμενο κάποιοι παίχτες να μην προβλέψουν σωστά και να χάσουν χρήματα, η νέα προσφορά της Betbright τους επιτρέπει να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει έως την έναρξη του αγώνα και αποκλειστικά για την αγορά του νικητή του GP. Και, προκειμένου να είναι σε θέση να συμμετάσχουν, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν από 5 έως 10 ευρώ στον πιλότο της επιλογής τους, στις 9 Οκτωβρίου. Το στοίχημά τους, μάλιστα, θα πρέπει να είναι μονό, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά.

 

Αν, λοιπόν, κάποιος παίχτης εκμεταλλευτεί την προσφορά και στοιχηματίσει σε νίκη ενός πιλότου, θα δικαιούται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσει, αν η επιλογή του τερματίσει σε κάποια επόμενη θέση. Για να ενεργοποιηθεί, όμως, η προσφορά, η Betbright απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Hamilton να μην καταφέρνει να τερματίσει. Σε αντίθετη περίπτωση, η επιστροφή των χαμένων χρημάτων δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

 

Εφόσον, όμως, καλυφθούν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει η Betbright στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων των μελών της, οι παίχτες θα δικαιούνται έως και 10 ευρώ, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος. Το στοίχημα αυτό θα έχει ισχύ εφτά ημερών και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο.

 

Δυστυχώς οι Έλληνες παίκτες δεν μπορούν να στοιχηματίσουν στο Japanese GP μέσω της Betbright καθώς δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία