Δωρεάν στοιχήματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από την 888

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων 888 έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίζουν καθημερινά στο ποδόσφαιρο. Ειδικά όσοι προτιμούν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και στους αγώνες του Champions League και του Europa League κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (Τρίτη έως Πέμπτη). Οι ίδιοι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν και μια νέα προσφορά, ώστε να εξασφαλίζουν ένα δωρεάν στοίχημα για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

 

Αναλυτικότερα, η 888 υπόσχεται στα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, και συγκεκριμένα στους αγώνες του Champions League και του Europa League, ένα δωρεάν στοίχημα, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Σαββατοκύριακο. Για να δικαιούνται, όμως, το δωρεάν στοίχημα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τρία παρολί, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

 

Τα τρία παρολί θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον τρεις επιλογές, στους αγώνες του Champions League ή του Europa League, της εβδομάδας. Κάθε παρολί, μάλιστα, θα πρέπει να διευθετείται την ίδια ημέρα. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 5 ευρώ και να αφορά σε συνολική απόδοση 2.00 και άνω.

 

Τοποθετώντας τρία τέτοια παρολί (ένα την Τρίτη, ένα την Τετάρτη και ένα την Πέμπτη), οι παίχτες θα εξασφαλίσουν το δωρεάν στοίχημα που υπόσχεται η προσφορά της 888. Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία 5 ευρώ και θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους την Παρασκευή, αφού διευθετηθούν όλα τα παρολί – αλλά ανεξάρτητα από το αν χάσουν ή κερδίσουν. Τέλος, το δωρεάν στοίχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σε οποιοδήποτε από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Μπορεί η 888 να είναι από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες εταιρίες παγκοσμίως αλλά ωστόσο δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία