Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στο Champions League η Mybet

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από προκριματικούς αγώνες για το Champions League που σε κάθε περίπτωση αναμένεται να προσελκύσουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον από τους παίχτες. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη σημερινή προσφορά της Mybet. Η εταιρεία στοιχημάτων, άλλωστε, υπόσχεται να… παρηγορήσει όσους στοιχηματίσουν στους σημερινούς προκριματικούς της διοργάνωσης και χάσουν με μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, η οποία ίσως επαναφέρει το υπόλοιπο του λογαριασμού τους στα προηγούμενα επίπεδα.

 

Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στο Champions League

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν απόψε στους αγώνες του Champions League, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet, θα μπορούν να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Στην περίπτωση που προβλέψουν λάθος, θα μπορούν να τοποθετήσουν το εν λόγω στοίχημα σε οποιοδήποτε άλλο αθλητικό γεγονός (για τις επόμενες τρεις ημέρες) και να προσπαθήσουν να ρεφάρουν τα χαμένα.

Για να δικαιούνται, όμως, συμμετοχή στην προσφορά και το στοίχημα χωρίς ρίσκο, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Πρώτα απ’ όλα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στη σημερινή προσφορά της Mybet. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στους σημερινούς αγώνες του Champions League. Το εν λόγω παρολί θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και αποδόσεις ύψους 3.00 και άνω. Από εκεί και πέρα, μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε αγορά και να τοποθετηθεί οποιαδήποτε στιγμή, έως απόψε τα μεσάνυχτα.

Εφόσον, λοιπόν, αυτό το παρολί χάσει για ένα μόνο σημείο, τότε οι παίχτες θα δικαιούνται την ανταμοιβή της Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα μπορέσει να λειτουργήσει ως παρηγοριά και ενδεχομένως φέρει κέρδη που θα βοηθήσει τους παίχτες να ξεχάσουν την προηγούμενη λανθασμένη πρόβλεψή τους.

Για σήμερα η Mybet έχει ανακοινώσει και μια νέα προσφορά για τον φιλικό αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Άρσεναλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία