Επιστρέφει τα χαμένα στο Λίβερπουλ-Λέστερ η Boylesports

Το διάλειμμα των Χριστουγέννων δεν κρατά πολύ, ούτε για τους παίχτες που στοιχηματίζουν στην Premier League ούτε για τους παίχτες των ομάδων. Η επόμενη αγωνιστική της διοργάνωσης, άλλωστε, διεξάγεται κανονικά στις 26 Δεκεμβρίου και, ανάμεσα στους αγώνες που ξεχωρίζουν, βρίσκεται και αυτός ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λέστερ.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, αποτελεί κομμάτι των προσφορών που έχει ανακοινώσει για τις επόμενες ημέρες η εταιρία στοιχήματος Boylesports. Η προσφορά που αφορά στο Λίβερπουλ-Λέστερ υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν ορισμένοι παίχτες, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος, αξίας έως και 25 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, η Boylesports υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη του αγώνα. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του πρώτου σκόρερ, τελευταίου σκόρερ και σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής. Και τα στοιχήματα που μπορούν να συμμετέχουν είναι αποκλειστικά τα μονά που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Ωστόσο, υπάρχει μία ακόμη προϋπόθεση, προκειμένου να προχωρήσει η Boylesports στην προσφορά επιστροφής χρημάτων. Θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Αν το σενάριο αυτό δεν επαληθευθεί, η επιστροφή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

 

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα από τα παραπάνω στοιχήματα και χάσουν, θα εισπράξουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, με τη μορφή ενός δωρεάν στοιχήματος, αξίας έως και 25 ευρώ. Τα στοιχήματα αυτά θα πιστωθούν άμεσα στους λογαριασμούς τους και θα έχουν ισχύ εφτά ημερών. Κατά το διάστημα αυτό, οι παίχτες που τα έχουν κερδίσει θα πρέπει να τα αξιοποιήσουν, τοποθετώντας ένα στοίχημα σε οποιοδήποτε άθλημα της επιλογής τους και διεκδικώντας κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η  Boylesports είναι ιρλανδικής καταγωγής και δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Boylesports και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία