Ανταμείβει τα live στοιχήματα στο Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ η στοιχηματική εταιρεία Novibet

Μεταξύ όλων των άλλων διοργανώσεων που προσφέρουν σήμερα θέαμα και συγκινήσεις, βρίσκεται και η Euroleague στο μπάσκετ, με έναν αγώνα κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΤΣΣΚΑ. Δύο από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης έρχονται αντιμέτωπες και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν στον αγώνα, πριν την έναρξή του ή κατά τη διάρκειά του, και να εκμεταλλευτούν και μια συμφέρουσα προσφορά**.

Πρόκειται για μια προσφορά** που αφορά σε όσους στοιχηματίσουν στο live του Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ και επιφυλάσσει ανταμοιβές που μπορούν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού των παιχτών.

 

Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα στο μπάσκετ

Αναλυτικότερα, η  Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υπόσχεται να ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο τα κατάλληλα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ. Εφόσον οι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, μπορούν να διεκδικήσουν μία από τις τρεις ανταμοιβές που προσφέρονται.

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο live 10-24,99 ευρώ θα δικαιούνται ένα στοίχημα μικρότερης αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ θα δικαιούνται ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω θα δικαιούνται ένα στοίχημα μεγαλύτερης αξίας.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Πρώτα απ’ όλα, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet, θα πρέπει να στοιχηματίσουν live στον αποψινό αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να έχουν αξία 10 ευρώ και άνω, καθώς και να αφορούν σε σημεία με απόδοση τουλάχιστον 1.50. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία η αγορά που θα επιλέξουν, αλλά ούτε και το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην πλατφόρμα του live, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους.

Η Novibet είναι πάντα κοντά στον μπασκετικό Ολυμπιακό ανακοινώνοντας τις πιο συμφέρουσες προσφορές** στα μέλη της, στον προηγούμενο ευρωπαϊκό του αγώνα με την Μπάμπεργκ είχε ανακοινώσει 0% γκανιότα*

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία