Ανταμείβει τα σημερινά παρολί ποδοσφαίρου η εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον ερχομό του Αυγούστου, αλλά η ποδοσφαιρική δράση δεν απουσιάζει από τα γήπεδα της Ευρώπης. Οι παίχτες του στοιχήματος έχουν αρκετές επιλογές, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, ενώ και τα προγράμματα προσφορών στις στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν… φύγει για διακοπές και συνεχίζουν να υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα ανταλλάγματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο ποδόσφαιρο. Η εν λόγω προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα σημερινά στοιχήματα και υπόσχεται μία επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο ποδόσφαιρο

Αναλυτικότερα, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Mybet καλεί τα μέλη της να στοιχηματίσουν σήμερα στο ποδόσφαιρο και να τοποθετήσουν τα στοιχήματα εκείνα που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα είναι διαθέσιμο για τρεις ημέρες, προκειμένου οι παίχτες να το τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα: παρολί συνολικής αξίας 30 ευρώ στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Τα εν λόγω στοιχήματα θα πρέπει επίσης να αφορούν σε σημεία με απόδοση 3.00 και άνω, ωστόσο, δεν έχει σημασία αν θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ή σε ποια στοιχηματική αγορά θα αφορούν. Πρέπει, όμως, να έχουν τοποθετηθεί πριν τις 00:59 απόψε.

Εφόσον τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, και ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα συγκεκριμένης αξίας (ίσης με το 1/3 του παρολί που τοποθέτησαν), το οποίο θα μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία