Καμπάνια κατά της χειραγώγησης αγώνων ξεκινά στη Σουηδία

Η στοιχηματική εταιρεία Svenska Spel, η οποία διέθετε έως πρόσφατα το μονοπώλιο στην σουηδική αγορά στοιχήματος, προχωρά σε πρωτοβουλίες που θα της επιτρέψουν να παραμείνει ανταγωνιστική απέναντι στους νέους παίχτες της αγοράς, αλλά παράλληλα φροντίζει και να θωρακίσει αποτελεσματικότερα το σουηδικό ποδόσφαιρο από τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει η νέα πραγματικότητα στον τομέα του στοιχήματος.

Ανάμεσα στις δράσεις που ανέλαβε να διεκπεραιώσει η Svenska Spel, λοιπόν, βρίσκεται και μια καμπάνια κατά της χειραγώγησης αγώνων. Η νέα καμπάνια στοχεύει στο να εκμηδενίσει το ρίσκο παράνομων συμπεριφορών, τώρα που η στοιχηματική αγορά της Σουηδίας θα ανοίξει σε νέες εταιρείες.

 

Η νέα καμπάνια της Svenska Spel

Η Svenska Spel, που έχει ήδη εξασφαλίσει μία από τις απαραίτητες άδειες νόμιμου στοιχηματισμού, ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει τη νέα καμπάνια της, με τη συνδρομή των διωκτικών και ποδοσφαιρικών Αρχών. Στο πλευρό της βρίσκονται ήδη ο επικεφαλής του τμήματος της Αστυνομίας που ειδικεύεται στο αθλητικό έγκλημα, Fredrik Gårdare, και ο επικεφαλής της Σουηδικής Ένωσης Ποδοσφαίρου, Håkan Sjöstrand.

Οι δυο τους, μαζί με μια σειρά αρμοδίων, αθλητών και παραγόντων, εμφανίζονται σε μια σειρά από βίντεο, που σκοπό έχει να πληροφορήσει αρχικά το κοινό για τον κίνδυνο χειραγώγησης των αγώνων. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μια σειρά από ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, προκειμένου να πληροφορήσουν για τις σκοτεινές πτυχές τέτοιου είδους συμπεριφορών.

Η Svenska Spel, όμως, δεν σκοπεύει να περιορίσει την καμπάνια της μόνο στον τομέα της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος δεσμεύθηκαν δημόσια πως δεν πρόκειται να προσφέρουν προς στοιχηματισμό αγώνες από διοργανώσεις που είναι πιο επιρρεπείς σε περιστατικά χειραγώγησης, όπως οι χαμηλότερες κατηγορίες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και οι αγώνες νέων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.