Σε συμφωνία εξαγοράς κατέληξαν οι William Hill και Caesars Entertainment

Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικές ημέρες από τη στιγμή που η στοιχηματική εταιρεία William Hill ανακοίνωσε ότι δέχθηκε, όχι μία, αλλά δύο προσφορές εξαγοράς της και η νέα ανακοίνωση αναφέρει ότι η εταιρεία προχώρησε ήδη σε συμφωνία με την Caesars Entertainment! Εφόσον η συμφωνία εγκριθεί και τυπικά, η Caesars θα εξαγοράσει την William Hill και θα ενώσει τις δυνάμεις της με μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες επίγειου και online στοιχήματος στις ΗΠΑ, αλλά και στον κόσμο.

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες, η William Hill επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να δέχεται δύο προτάσεις εξαγοράς: μία από την Apollo Global Management και μία την Caesars Entertainment. Όπως φαίνεται, τα μέλη του ΔΣ της στοιχηματικής εταιρείας έκριναν πιο συμφέρουσα τη δεύτερη πρόταση και την ενέκριναν. Το μόνο που μένει πλέον για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της εξαγοράς είναι η έγκριση των μετόχων της William Hill και το πράσινο φως των αρμόδιων Αρχών.

 

Η προσφορά εξαγοράς της Caesars Entertainment

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η πρόταση εξαγοράς της William Hill από την Caesars αποτελείται αποκλειστικά από μετρητά (σε αντίθεση με την αντίστοιχη της Apollo Global Management, η οποία αποτελούταν από μετρητά και μετοχές της εταιρείας). Συγκεκριμένα, το ποσό εξαγοράς ανέρχεται στα 3,2 δις ευρώ και περιλαμβάνει το σύνολο των επιχειρήσεων της William Hill.

Αυτό σημαίνει ότι η Caesars θα αποκτήσει το επίγειο και online δίκτυο στοιχηματισμού της William Hill στις ΗΠΑ, μα και όλες τις επιχειρήσεις της στον υπόλοιπο κόσμο (συμπεριλαμβανομένου και του τεράστιου δικτύου επίγειου και online στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο). Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, όμως, η Caesars ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις της William Hill στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εξαγοράς, η Caesars θα αναζητήσει αγοραστές για το παγκόσμιο δίκτυο της William Hill που δεν περιλαμβάνει τις ΗΠΑ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.