Τεράστια έσοδα από διαφημίσεις στο New Jersey

H διαφημιστική αγορά του New Jersey των ΗΠΑ είδε μια τεράστια ανάκαμψη τις τελευταίες εβδομάδες, κατά τις οποίες εφαρμόζεται ο νόμος που επιτρέπει τα online τυχερά παιχνίδια στην περιοχή.

 

Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα στοιχεία, ο τζίρος στην τοπική διαφημιστική αγορά έχει αυξηθεί σε τεράστιο βαθμό, καθώς οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται online έχουν κατακλύσει με διαφημίσεις την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τις υπαίθριες πινακίδες και το internet.

 

Πολλές από αυτές τις διαφημίσεις, μάλιστα, διαθέτουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς φροντίζουν να ενημερώσουν τους παίχτες για τον τρόπο παιχνιδιού σε στοίχημα και καζίνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί αυτή της στοιχηματικής εταιρίας Betfair.
 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.