Αποχωρεί ο επικεφαλής πολιτικός αναλυτής της στοιχηματικής ιστοσελίδας Ladbrokes

Ο Matt Shaddick, ο επικεφαλής πολιτικός αναλυτής της στοιχηματικής ιστοσελίδας Ladbrokes, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι αποχωρεί από τη θέση του, μετά από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Ο Shaddick ήταν υπεύθυνος για τα στοιχήματα και τις αποδόσεις στην πολιτική που πρόσφερε η Ladbrokes και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στο χώρο.

Ο ίδιος, μάλιστα, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το πόσο δημοφιλής ήταν ο συγκεκριμένος τομέας στοιχηματισμού στη Ladbrokes. Χάρη σε αυτόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα πρόσφερε πάντοτε έγκυρα στοιχήματα και ανταγωνιστικές αποδόσεις σε πολιτικές εξελίξεις, από εκλογές έως γεγονότα όπως το Brexit.

 

Η αποχώρηση του Matt Shaddick από τη Ladbrokes

Ο Matt Shaddick ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του επικεφαλής πολιτικού αναλυτή της Ladbrokes, στην οποία εργαζόταν από το 2007. Ο Shaddick ξεκίνησε ως διευθυντής της ιστοσελίδας στοιχήματος και κατέληξε να είναι ένας από τους κορυφαίους πολιτικούς αναλυτές στον τομέα του στοιχήματος, όχι μόνο της Ladbrokes, αλλά της αγοράς γενικότερα. Η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν η διαχείριση του Brexit, το οποίο αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στον χώρο της πολιτικής. Ειδικά η Ladbrokes είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στον συγκεκριμένο τομέα. Ο Shaddick, μάλιστα, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και για την επιμονή της Ladbrokes να προσφέρει σταθερά στοιχήματα στην πολιτική, σε μικρά και μεγάλα γεγονότα, την ώρα που πολλές άλλες ιστοσελίδες απλά προσφέρουν τα βασικά, μόνο σε μεγάλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο Matt Shaddick, τέλος, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη θέση του επικεφαλής πολιτικού αναλυτή της Ladbrokes, καθώς επιθυμεί να εργαστεί σε ένα νέο και συναρπαστικό project, για το οποίο δε μπορεί να αποκαλύψει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.