Βρέθηκε ο νέος πρόεδρος της εταιρείας στοιχήματος William Hill

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill ανακοίνωσε πως βρήκε τον αντικαταστάτη του Gareth Davis, του προέδρου του ΔΣ της που θα αποχωρήσει από τη θέση του στις 2 Απριλίου του 2018. Ο νέος πρόεδρος είναι ο Roger Devlin, πρώην πρόεδρος της εταιρείας SIS (Sports Information Services), με μεγάλη εμπειρία στους τομείς του στοιχήματος, των τυχερών παιχνιδιών και του τουρισμού.

Ο Devlin θα αναλάβει αρχικά τη θέση του επικείμενου προέδρου, από την 1η Φεβρουάριου, προκειμένου η ανάληψη των νέων καθηκόντων του να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Παράλληλα, θα αφήσει την τωρινή του θέση ως πρόεδρος της SIS στις 31 Ιανουαρίου.

 

“Θαύμαζα χρόνια τη William Hill

Την πρόσληψη του Roger Devlin σχολίασε ο Roy Gardner, επικεφαλής ανεξάρτητος διευθυντής της William Hill. Αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο, Gareth Davis, για τη συνεισφορά του, ανέφερε: “Ο Roger Devlin διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως πρόεδρος σε εταιρείες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο, όπως στον όμιλο Hilton, στην Gamesys και τη SIS. Ανυπομονούμε να αναλάβει τη θέση του ως πρόεδρος και να συνεχίσει την πρόσφατη δυνατή ανάπτυξη που πέτυχε η William Hill υπό την ηγεσία του Gareth”.

Με τη σειρά του, ο νέος πρόεδρος του ΔΣ της στοιχηματικής εταιρείας William Hill, δήλωσε: “Η William Hill είναι μια εταιρεία που θαύμαζα κατά τη θητεία μου στον τομέα του τουρισμού και πιο πρόσφατα ως πρόεδρος της SIS. Αναγνωρίζω ότι με περιμένουν άμεσες προκλήσεις για ολόκληρη τη βιομηχανία στοιχήματος και μεγάλες ευκαιρίες για την εταιρεία και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Philip Bowcock, την ομάδα στελεχών και το διοικητικό συμβούλιο, για να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη, για την εταιρεία και τους μετόχους”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.