Νέος επικεφαλής ψηφιακών προϊόντων για τη Ladbrokes

Η Ladbrokes συνεχίζει να ανακατεύσει την τράπουλα των κορυφαίων στελεχών της, αλλάζοντας σημαντικά το σχήμα και τη δομή της στελέχωσής της. Η νέα αλλαγή στη στελέχωση της εταιρείας του στοιχήματος αφορά στη θέση του επικεφαλής ψηφιακών προϊόντων (Head Of Digital Products).

 

Νέος επικεφαλής του τομέα ψηφιακών προϊόντων, λοιπόν, είναι ο Dipen Nagda, πρώην επικεφαλής του mobile τομέα της Ladbrokes. Ο Nagda αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των νέων στρατηγικών στον ψηφιακό τομέα και λογοδοτεί στον επίσης νέο Διευθυντή Ψηφιακού Τμήματος, Andrew Bagguley.

 

Ο Nagda εργάζεται στη Ladbrokes από το 2012, ως επικεφαλής του τομέα mobile στοιχήματος. Η επιτυχία του στον τομέα ήταν μεγάλη, καθώς κατόρθωσε να μετατρέψει το mobile στοίχημα στην κύρια πηγή εσόδων της εταιρείας – πλέον τα κέρδη από το στοίχημα μέσω κινητού ευθύνονται για το 60% των μεικτών εσόδων της Ladbrokes. Ο νέος επικεφαλής ψηφιακών προϊόντων της Ladbrokes έχει επιπλέον εμπειρία ετών στον τομέα του κινητού, καθώς έχει εργαστεί σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, όπως οι T-Mobile και Vodafone.

 

Η νέα αυτή ανάθεση αποτελεί την πιο πρόσφατη σε μια σειρά αλλαγών που πραγματοποιεί στις κορυφαίες τάξεις της η Ladbrokes. Θυμίζουμε πως ο νέος CEO της εταιρείας, Jim Mullen, έχει ανακοινώσει αρκετές αλλαγές τις τελευταίες εβδομάδες, όπως η αποχώρηση παλιών στελεχών και η αντικατάστασή τους με νέα.

Η Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στην Αγγλία και η γκάμα στοιχημάτων της είναι τεράστια!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.