Αλλαγές στην ομάδα στελεχών της εταιρίας στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε νέες αλλαγές στην ομάδα των στελεχών της, μετά την απόφαση της Georgina Harvey να αποχωρήσει από την εταιρία. Η Harvey κατείχε τη θέση της μη εκτελεστικής διευθύντριας της William Hill και ανακοίνωσε πρόσφατα, μετά από συνεννόηση με την εταιρία, την αποχώρησή της, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρείας ένδυσης Superdry.

Η William Hill έχει ήδη βρει την αντικαταστάτρια της Harvey, στο πρόσωπο της Lynne Weedall, αφού η αποχώρησή της από την εταιρία στοιχήματος είναι θέμα ημερών.

 

Η αντικατάσταση της Georgina Harvey

Η Georgina Harvey εργαζόταν ως μη εκτελεστική διευθύντρια στη William Hill τα τελευταία εννιά χρόνια και θα αποχωρήσει από το συμβούλιο διευθυντών άμεσα. Στα καθήκοντά της συμπεριλαμβανόταν και η προεδρία στην επιτροπή αποδοχών της στοιχηματικής εταιρίας, για την οποία η William Hill έψαξε και βρήκε αντικαταστάτρια.

Η αντικαταστάτρια αυτή είναι η Lynne Weedall, ανεξάρτητη μη εκτελεστική διευθυντής, η οποία εργάζεται ως πρόεδρος της επιτροπής αποδοχών της εταιρίας Greene King. Η Weedall θα αναλάβει τη  νέα θέση της στις 9 Οκτωβρίου.

Την Georgina Harvey, τέλος, αποχαιρέτησε ο πρόεδρος της William Hill, Roger Devlin: “Εκ μέρους του ΔΣ της William Hill, θα ήθελα να αποχαιρετήσω την Georgina και να αναγνωρίσω τη συμβολή της και τις υπηρεσίες της στο ΔΣ τα τελευταία 9 σχεδόν χρόνια, ειδικά ως προέδρου της επιτροπής αποδοχών”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.