Νέοι μη εκτελεστικοί διευθυντές στη bwin.party

Η στοιχηματική εταιρία bwin.party προσέλαβε τους Liz Catchpole και Barry Gibson, στις θέσεις των μη εκτελεστικών διευθυντών του διοικητικού συμβουλίου της. Η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως τα δύο νέα στελέχη τους ξεκινούν επίσημα στο πόστο τους από την 1η Μαρτίου.

 

Η Catchpole έχει τεράστια εμπειρία στους τομείς των ασφαλιστικών, ενώ έχει διατελέσει διευθύντρια και επικεφαλής της επιτροπής λογιστικού ελέγχου στα University of Law και Sembcorp Bournemouth Water. Ο Gibson, από την άλλη, ήταν μέχρι πρότινος ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου Harding Retail, ενώ έχει εργαστεί και στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών στις στοιχηματικές εταιρίες  William Hill και  Playtech.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.