Διοικητικές αλλαγές στη BetFair

Η εταιρία στοιχήματος BetFair προχώρησε σε μια σειρά διοικητικών αλλαγών, οι οποίες θα τεθούν σε ισχύ μέσα στο 2014. Αναλυτικότερα, ο Peter Rigby (πρώην CEO της Informa) είναι ο νέος μη εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας, οι Mike McTighe και Fru Hazlitt αποχωρούν από τις αντίστοιχες θέσεις τους, ο Ian Dyson (πρόεδρος της επιτροπής ακροάσεων) αναλαμβάνει τη θέση του προϊστάμενου ανεξάρτητου διευθυντή, ο Leo Quinn (νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου) θα προεδρεύει στην επιτροπή αποζημιώσεων και ο Gerald Corbett, ο πρόεδρος της εταιρείας, θα αναλάβει και τα ρόλο του προέδρου της επιτροπής εταιρικής ευθύνης.

Η BetFair είναι από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων αλλά στην Ελλάδα δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας, τουλάχιστον προς το παρόν.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.