Αποχώρησε για τη William Hill στέλεχος της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes χάνει ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της, το οποίο μάλιστα αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία, προκειμένου να αναλάβει νέο ρόλο σε μία από τις ανταγωνίστριές της. Πρόκειται για τον Liam Barbour, επικεφαλής του τομέα στοιχήματος της Ladbrokes, ο οποίος θα αναλάβει σε μερικούς μήνες μια νέα θέση στην στοιχηματική εταιρεία William Hill.

Ο Barbour ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες την αποχώρησή του από την στοιχηματική εταιρεία και θα περάσει τους επόμενους μήνες, έως ότου αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, σε άδεια.

 

Από τη Ladbrokes στη William Hill

Ο πρώην επικεφαλής του τομέα στοιχήματος της Ladbrokes ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες την αποχώρησή του από τη GVC Holdings, την ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής εταιρείας. Μερικές ώρες αργότερα, η William Hill ανακοίνωσε με τη σειρά της την πρόσληψη του Barbour, στη θέση του επικεφαλής του τομέα προϊόντων. Ο Barbour θα αναλάβει τη νέα θέση του τον ερχόμενο Μάιο, συνεχίζοντας τη σειρά ανακατατάξεων που πραγματοποιούνται στην εταιρεία στοιχημάτων William Hill τους τελευταίους μήνες.

Ο Barbour, τέλος, εργαζόταν τους τελευταίους 18 μήνες στη Ladbrokes, ως επικεφαλής του τομέα στοιχήματος και δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αποχώρηση από την εταιρεία στοιχήματος και τον έστειλαν στην αγκαλιά μιας από τις μεγαλύτερες ανταγωνίστριές της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.