Νέα CFO για τη στοιχηματική εταιρεία William Hill

Οι ανακατατάξεις στην ομάδα των στελεχών της στοιχηματικής εταιρείας William Hill συνεχίζονται και οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη της νέας CFO. Πρόκειται για την Ruth Prior, η οποία θα τεθεί επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της εταιρείας.

 

Μια προσθήκη με τεράστια εμπειρία

Η Ruth Prior διαθέτει τεράστια εμπειρία στον τομέα των οικονομικών, αφού αυτή τη στιγμή διατελεί COO της εταιρείας διαχείρισης ηλεκτρονικών πληρωμών Worldpay. Προηγουμένως, η Prior εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, στη θέση της CFO.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της William Hill, η νέα CFO θα αναλάβει τα καθήκοντά της αργότερα μέσα στο 2017.

 

Ανανεωμένη ομάδα στελεχών

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, η ομάδα στελεχών της στοιχηματικής εταιρείας William Hill έχει ανανεωθεί σημαντικά. Θυμίζουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες, η William Hill ανακοίνωσε το νέο CEO της, τον Philip Bowcock, ο οποίος είχε αναλάβει αρχικά προσωρινά τη θέση. Τώρα, με τη νέα προσθήκη της CFO, η ανανέωση έχει επεκταθεί ακόμη περισσότερο. 

 

“Περίοδος ευκαιριών για τη William Hill”

H νέα CFO της William Hill δήλωσε για τις προκλήσεις που την περιμένουν: “Είμαι ενθουσιασμένη που θα αποτελέσω μέλος της William Hill, ειδικά σε μια περίοδο που υπάρχουν ξεκάθαρες ευκαιρίες για ανάπτυξη της εταιρείας. Θα προσπαθήσω κι εγώ με τη δουλειά μου να προσφέρω τεχνογνωσία στον ψηφιακό τομέα, αποτελεσματικότητα στη λειτουργία και βελτίωση των προϊόντων που θα βοηθήσουν στη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.