Νέος CEO για τον ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την ανάθεση της θέσης του CEO στον Damian Cope, μετά τις εσωτερικές ανακατατάξεις που πραγματοποίησε στη διεύθυνση της εταιρείας. Ο Cope έχει πλούσια εμπειρία στον τομέα του online στοιχήματος, καθώς έχει διατελέσει διευθυντής του τομέα μάρκετινγκ της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes.

 

Η πρόσληψη του Cope πραγματοποιείται μετά από μια εκτεταμένη αξιολόγηση της σύστασης της ανώτερης διοίκησης του ΟΠΑΠ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον διαχωρισμό των θέσεων του Προέδρου του ΔΣ και του CEO. Ο Kamil Ziegler, νυν CEO και Πρόεδρος του ΟΠΑΠ θα αναλάβει πλέον το ρόλο του Εκτελεστικού Προέδρου και ο νέος CEO θα αναλάβει τα καθήκοντά του από την 1η Ιουλίου.

 

Ο Damian Cope δήλωσε σχετικά με τη νέα του θέση: “Νιώθω μεγάλη τιμή που θα αναλάβω το ρόλο του CEO του ΟΠΑΠ, μιας εταιρείας που απολαμβάνει τεράστιου σεβασμού, στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Τα τελευταία τρία χρόνια, υπό την ηγεσία του Kamil (Ziegler), o ΟΠΑΠ προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές και έκανε μεγάλη πρόοδο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί του και με τους υπόλοιπους, χτίζοντας ένα ακόμη λαμπρότερο μέλλον για την εταιρεία”.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.