Αποχωρεί ο θρυλικός Roger Tull από την εταιρεία στοιχηματισμού Ladbrokes

Ο Roger Tull, ένα από τα γνωστότερα στελέχη της Ladbrokes, χάρη στη θητεία των 46 ετών στην στοιχηματική εταιρεία, ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Ο Tull αποτέλεσε ένα από τους πιο πιστούς υπαλλήλους (και αργότερα στέλεχος) της εταιρείας στοιχημάτων, από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε στο δυναμικό της έως σήμερα.

 

Όνομα συνυφασμένο με την ιστορία της Ladbrokes

Ο Tull προσλήφθηκε από την Ladbrokes αμέσως μόλις τελείωσε το σχολείο, πριν 46 χρόνια, σε ηλικία μόλις 16 ετών. Πολύ γρήγορα, οι ικανότητές του τον έφεραν στη διεύθυνση του τομέα αθλητισμού της στοιχηματικής εταιρείας, όπου παρέμεινε επικεφαλής για πολλά χρόνια. Κατά τη θητεία του, μάλιστα, πέρασε από διάφορα αθλήματα, με πιο πρόσφατο αυτό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι, μάλιστα, o άνθρωπος που στοιχημάτισε πριν μερικά χρόνια στον 19χρονο Lewis Hamilton, προβλέποντας ότι θα κατακτήσει στο μέλλον το πρωτάθλημα της Formula 1!

Παράλληλα, έχει γίνει γνωστός και για νέους τύπους στοιχημάτων που εφηύρε ο ίδιος και τελικά αποδείχθηκαν εξαιρετικά δημοφιλείς! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το στοίχημα στο frame των αναμετρήσεων snooker. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, τέλος, η πίστη του στη Ladbrokes και το ήθος του ήταν απαράμιλλα! Για παράδειγμα, ακούγεται ότι κατά τη διάρκεια ενός Australian Open, ο Tull εργάστηκε συνεχόμενα για 32 ώρες, προκειμένου να παραδώσει το καλύτερο δυνατόν προϊόν στην εταιρεία!

Πριν λίγες ημέρες αποχώρησε από την Ladbrokes και ο Διευθυντής Πελατών (CCO) Kristof Fahy.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.