Αλλαγές στελεχών στο online τμήμα της William Hill

Η William Hill ανακοίνωσε μια σειρά αλλαγών στην ομάδα των στελεχών του online τμήματός της. Αναλυτικότερα, ο Steven Reid, διευθυντής των special projects της στοιχηματικής εταιρείας, μετατίθεται προσωρινά στη θέση του COO του online τομέα, όσο η εταιρεία αναζητά τον μόνιμο αντικαταστάτη του.

 

Παράλληλα, ο Juergen Reutte αναλαμβάνει το ρόλο του επικεφαλής του τομέα εμπειρίας πελατών και θα έχει υπό την επίβλεψή του την ομάδα πελατειακών σχέσεων της William Hill. Μία ακόμη αλλαγή αφορά στον Matthew Gerard, διευθυντή εμπορικού και επιχειρησιακής ανάπτυξης της εταιρείας, ο οποίος αποκτά νέες αρμοδιότητες στον τομέα του, μεταξύ των οποίων και η ασφάλεια πληρωμών. Αντίστοιχα, ο CFO της William Hill, James Davies, προσθέτει στα καθήκοντά του και νέους τομείς. Ο Imri Meir, τέλος, επικεφαλής του τομέα ρίσκου και απάτης, αποχωρεί από την εταιρεία.

 

Οι αλλαγές στην ομάδα στελεχών της William Hill έρχονται μετά την προσφυγή της στη συμβουλευτική εταιρεία KPMG, προκειμένου να καταρτίσει ένα πλάνο αλλαγών στον online τομέα, ώστε να μην επαναληφθούν τα άσχημα οικονομικά αποτελέσματα του προηγούμενου τριμήνου.

 

Ο Crispin Nieborer, διευθυντής του online τομέα, τέλος, δήλωσε σχετικά: “Οι συγκεκριμένες αλλαγές επικεντρώνονται στο να αυξήσουν τα έσοδα του online τομέα, εξασφαλίζοντας πως έχουμε την κατάλληλη ομάδα και υποδομή, ώστε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και την εμπειρία των πελατών μας, να επεκτείνουμε τη βάση πελατών μας και να αναπτυσσόμαστε σε διεθνή κλίμακα”.

 

Η William Hill δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος αν και είναι από τις παλαιότερες του χώρου και από τις πρώτες που δέχτηκε στoίχημα online (1998).



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.