Νέα θέση στη BetFair

H Betfair δημιούργησε μια νέα θέση στην στοιχηματική εταιρεία, αυτή του διευθυντή διαχείρισης προϊόντων, την οποία ανέλαβε απευθείας η Sylvie McDermott, πρώην επικεφαλής του τομέα κινητών. Η McDermott θα λογοδοτεί απευθείας στον Mark Brooker, COO της εταιρείας, και θα αναλάβει κάθε είδους δραστηριότητα που αφορά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η BetFair, από τη συντήρηση έως και τη διανομή. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, πρώτο καθήκον της διευθύντριας διαχείρισης προϊόντων είναι να βελτιώσει τις πλατφόρμες και τα παιχνίδια που προορίζονται για όσους στοιχηματίζουν ή παίζουν από το κινητό τους.

Η Betfair είναι από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων αλλά στην Ελλάδα δεν διαθέτει νόμιμη άδεια για να δέχεται πελάτες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.