Αποχωρεί ο CEO της Paddy Power

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε πως ο Patrick Kennedy, CEO της εταιρείας τα τελευταία οχτώ χρόνια, θα αποχωρήσει από τη θέση του τον Απρίλιο του 2015. Ο Kennedy εργάζεται στην Paddy Power από το 2005 και διορίστηκε στη θέση του CEO το 2006. Η θητεία του μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού συνέβαλλε σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.

 

Παρά το γεγονός, πάντως, ότι μας χωρίζει ένας περίπου χρόνος από την αποχώρηση του CEO, η αρμόδια επιτροπή, με επικεφαλής τον Nigel Northridge, θα ξεκινήσει σύντομα τις διαδικασίες επιλογής και διορισμού του νέου CEO, ο οποίος θα αναλάβει επίσημα το πόστο του, ταυτόχρονα με την αποχώρηση του Kennedy.

H Paddy Power ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και προσφέρει στα μέλη της  live καζίνο,πόκερ room και ξεχωριστή ενότητα games με πολλά αγαπημένα παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.