Μειωμένο ρίσκο με φόντο το Έμπολι-Τζένοα στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Μια νέα προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet έρχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, ειδικά για όσους προτιμήσουν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί στοίχημα. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου και συμπεριλάβουν την αναμέτρηση της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Έμπολι και Τζένοα.

Αυτό που υπόσχεται η προσφορά είναι να αποζημιώσει τα κατάλληλα παρολί που θα κοστίσουν χρήματα στους παίχτες, αρκεί να καλυφθούν δύο σημαντικές προϋποθέσεις: να τοποθετήσουν οι παίχτες τα κατάλληλα στοιχήματα και να σκοράρει το πρώτο γκολ του Έμπολι-Τζένοα είτε ο Κριστιάν Κουαμέ είτε ο Φραντσέσκο Καπούτο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Όσοι θέλουν να τοποθετήσουν σήμερα παρολί με μειωμένο ρίσκο στην Goalbet θα πρέπει πρώτα να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς που περνούν από το χέρι τους. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί: στοιχήματα πολλαπλών επιλογών που να περιλαμβάνουν τον αγώνα ανάμεσα σε Έμπολι και Τζένοα και που να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 των αγώνων που έχουν επιλεγεί. Όσοι τοποθετήσουν τέτοια στοιχήματα, θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Αφού καλύψουν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν να καλυφθεί μία ακόμη, η οποία δεν είναι στο χέρι τους: θα πρέπει στον αγώνα ανάμεσα σε Έμπολι και Τζένοα να σκοράρει το πρώτο γκολ είτε ο Κριστιάν Κουαμέ είτε ο Φραντσέσκο Καπούτο. Στην περίπτωση που επαληθευθεί αυτό το σενάριο, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τα κατάλληλα παρολί που έχουν χάσει.

Η αποζημίωση, θα έχει τη μορφή πριμ και θα είναι ίση με το 100% του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Και όσοι την εξασφαλίσουν θα μπορούν να τοποθετήσουν νέα στοιχήματα χωρίς ρίσκο ή να προχωρήσουν σε ανάληψη των χρημάτων, εφόσον πρώτα καλύψουν τις απαραίτητες απαιτήσεις τζιραρίσματος.

Η αποζημίωση στο στοίχημα παρολί δεν είναι βέβαια η μοναδική προσφορά της Goalbet για τα μέλη της, για σήμερα έχει επιλέξει τον αγώνα της Primera Division Αλαβές-Ράγιο Βαγεκάνο με την προσφορά της 0% γκανιότας. Τέλος μην ξεχνάμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, γεγονός που σημαίνει ότι τις προσφορές της μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι των στοιχημάτων.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία