Επιστροφή χαμένων χρημάτων στα βελάκια από την Paddy Power

Στις 12-20 Νοεμβρίου, διεξάγεται το τουρνουά Grand Slam στα βελάκια και τα μέλη της Paddy Power έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις αναμετρήσεις των παιχτών, επιλέγοντας ένα πλήθος αγορών, είτε πριν την έναρξή τους είτε κατά τη διάρκειά τους. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν τη δεύτερη οδό και τοποθετήσουν live στοιχήματα σε οποιαδήποτε από τις αναμετρήσεις του τουρνουά θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος και να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν όσα μέλη της στοιχηματίσουν και προβλέψουν λάθος κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε αναμέτρησης του Grand Slam. Το ποσό της επιστροφής θα έχει τη μορφή δωρεάν στοιχήματος και θα μπορεί να αγγίζει έως και τα 20 ευρώ.

 

Για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα στον αγώνα της επιλογής τους. Και, προκειμένου να τεθεί σε ισχύ η προσφορά, θα πρέπει το τελικό σκορ να είναι 100+. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή χρημάτων δε θα πραγματοποιηθεί.

 

Όσοι, τέλος, εκμεταλλευτούν την προσφορά της Paddy Power και εξασφαλίσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων θα δουν το δωρεάν στοίχημα που δικαιούνται να πιστώνεται στον λογαριασμό τους εντός των επόμενων 24 ωρών. Το στοίχημα αυτό θα έχει ισχύ εφτά ημερών και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε κάποια άλλη αναμέτρηση του τουρνουά είτε σε αγώνες οποιουδήποτε άλλου αθλήματος, προκειμένου οι παίχτες να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Δυστυχώς οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος δεν μπορούν να στοιχηματίσουν στο στο τουρνουά μέσω της Paddy Power καθώς η εταιρία δεν ανήκει πια στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία