Εταιρία στοιχημάτων Goalbet: Μειωμένο ρίσκο στα παρολί ποδοσφαίρου

Το επόμενο τριήμερο συνοδεύεται από ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα στον τομέα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με κορυφαία πρωταθλήματα να διεξάγονται σε κάθε γωνιά της γηραιάς ηπείρου. Όλοι οι αγώνες του τριημέρου είναι, φυσικά, διαθέσιμοι για στοιχηματισμό στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet και οι προβλέψεις των παιχτών μπορούν και να συνδυαστούν σε παρολί, προκειμένου να αποφέρουν περισσότερα κέρδη (αν και με περισσότερο ρίσκο).

Κάποιοι παίχτες, όμως, θα μπορέσουν να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα παρολί τους, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της Goalbet. Χάρη σε αυτή, αν το παρολί τους χάσει, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί τουλάχιστον τεσσάρων σημείων που να περιλαμβάνουν αγώνες από τα τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της Ευρώπης: το αγγλικό, το ισπανικό, το γερμανικό και το ιταλικό. Τα παρολί αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιουσδήποτε αγώνες, αλλά θα πρέπει να αποτελούνται από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 και κάθε σημείο θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω.

Μόλις τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και να αναφέρουν το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα

Εφόσον τα παρολί αυτά δεν κερδίσουν και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα εξασφαλίσουν την αντίστοιχη αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή θα έχει τη μορφή πριμ και θα είναι ίση με το 100% των χαμένων χρημάτων, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τέλος, θα γίνει διαθέσιμη για ανάληψη μόνο όταν τζιραριστεί η αξία της, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet.

Την αποζημίωση αυτή μπορούν να την διεκδικήσουν και οι Έλληνες καθώς η Goalbet που την προσφέρει ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία