Νέοι αγώνες στο πρόγραμμα προσφορών της εταιρείας στοιχημάτων Interwetten

Μπορεί η εταιρεία στοιχημάτων Interwetten να μην έχει ανακοινώσει ένα πλήθος προσφορών για τα μέλη της, όπως συμβαίνει σε άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, αλλά αυτές που έχει φροντίσει να ανακοινώσει παρουσιάζονται αρκετά συμφέρουσες, ειδικά για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου που θέλουν να στοιχηματίζουν με μειωμένο ρίσκο σε κορυφαίους αγώνες.

Η προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten που ξεχωρίζει σε αυτόν τον τομέα είναι αυτή που υπόσχεται να επιστρέψει τα χαμένα χρήματα σε όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε επιλεγμένους αγώνες που τελικά λήξουν με σκορ 0-0. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προσφοράς, η Interwetten επιλέγει κάθε μήνα τον κορυφαίο αγώνα και τον ανακοινώνει, προκειμένου τα μέλη της να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Και, λίγες ημέρες μετά την έναρξη των νέων διοργανώσεων ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη, η εταιρεία στοιχήματος ανακοίνωσε τους αγώνες που θα συμμετέχουν στην προσφορά τους επόμενους μήνες.

 

Τρόπος λειτουργίας της προσφοράς

Η προσφορά της Interwetten υπόσχεται επιστροφή ολόκληρου του ποσού των χρημάτων (έως ένα όριο) που θα χάνουν τα μέλη της στους επιλεγμένους αγώνες, εφόσον αυτοί λήγουν με σκορ 0-0. Στην προσφορά συμμετέχουν αποκλειστικά τα μονά στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε αγορά, πριν την έναρξη του αγώνα.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος τοποθετήσει ένα χαμένο στοίχημα στον επιλεγμένο αγώνα και αυτός λήξει με σκορ 0-0, τα χαμένα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό του την επόμενη ημέρα, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι νέοι αγώνες στο πρόγραμμα της προσφοράς

Ο πρώτος αγώνας που ανακοινώθηκε για την παραπάνω προσφορά είναι αυτός ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους που διεξάγεται στις 12 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League. Παράλληλα, ακολουθούν και οι αγώνες των επόμενων τριών μηνών: αυτός ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League, στις 14 Οκτωβρίου, αυτός ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν για την Bundesliga, στις 4 Νοεμβρίου, και αυτός ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, για την Primera Division, στις 20 Δεκεμβρίου. Σε όλους τους παραπάνω αγώνες, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

Την προσφορά αυτήν μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες πάιχτες του στοιχήματος καθώς η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία