Δύο προσφορές απόψε στην Sportingbet

Η εβδομάδα ξεκινά και μαζί της έρχεται ένα πλήθος υποχρεώσεων για τις ομάδες που αγωνίζονται στις κορυφαίες διοργανώσεις του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, έρχεται κι ένα πλήθος ευκαιριών για όσους τοποθετούν στοιχήματα και διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη από τις προβλέψεις τους. Και δύο τέτοιες ευκαιρίες μπορούν να βρεθούν ήδη από απόψε στην νόμιμη εταιρία στοιχήματος Sportingbet.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε δύο προσφρορές για τον σημερινό αγώνα των πλέι οφ των προκριματικών του EURO 2016, ανάμεσα σε Ιρλανδία και Βοσνία, υποσχόμενη όχι μόνο αυξημένα κέρδη, αλλά και μειωμένο ρίσκο.

 

Στο πλαίσιο της πρώτης προσφοράς, η Sportingbet υπόσχεται ένα μπόνους 5% στα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά. Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του, θα προσθέσουν το εν λόγω bonus στα κέρδη τους. Μπορούν, μάλιστα, να τοποθετήσουν και παρολί και να αυξήσουν τα συνολικά κέρδη του δελτίου τους. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει κάθε αγώνας του παρολί να διευθετείται την ίδια ημέρα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, επίσης για τον αγώνα ανάμεσα σε Ιρλανδία και Βοσνία, η Sportingbet προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων. Κάθε παίχτης που θα στοιχηματίσει σε επιλεγμένες αγορές και χάσει θα λάβει έως και 100 ευρώ από τα χρήματά του, αν επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Λονγκ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα. Στην προσφορά αυτή συμμετέχουν μόνον οι αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ, εφόσον τα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Τα χρήματα του στοιχηματικού μπόνους ή της επιστροφής θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα και δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet είναι από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου και προσφέρει σπουδαία στοιχηματική κάλυψη σε όλα δημοφιλή αθλήματα της Ελλάδας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία