Στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten: Στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στο Λειψία-Μπάγερν

Αυτή την Κυριακή, 18 Μαρτίου, η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten επιφυλάσσει μια προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στην Bundesliga και σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Η προσφορά αφορά στην αναμέτρηση της Λειψίας με τη Μπάγερν και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν, έχοντας εκμεταλλευτεί την προσφορά, θα είναι σε θέση να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

Άλλωστε, η νέα προσφορά της Interwetten υπόσχεται να επιστρέψει το ποσό που θα χάσουν όλοι όσοι έχουν προβλέψει λάθος, αρκεί να καλυφθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Και η σημαντικότερη από αυτές είναι να λήξει ο αγώνας με λευκή ισοπαλία και σκορ 0-0.

 

Τι υπόσχεται η νέα προσφορά της Interwetten;

Σύμφωνα με τους σχετικούς όρους, η εταιρεία στοιχημάτων Interwetten θα ενεργοποιήσει την προσφορά της μόνο στην περίπτωση που ο αγώνας ανάμεσα σε Λειψία και Μπάγερν λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στην προσφορά και έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα θα δικαιούνται επιστροφή του ποσού που θα έχουν χάσει.

Το ποσό της επιστροφής θα είναι ίσο με το ποσό που έχασαν, έως ένα συγκεκριμένο όριο, ενώ θα έχει τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν τα χρήματα, ακόμη και να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Interwetten θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή, την ημέρα πριν τη διεξαγωγή του αγώνα (το Σάββατο). Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα: μονά οποιασδήποτε αξίας και σε οποιοδήποτε σημείο, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα και χάσουν, επειδή ο αγώνας θα έχει λήξει με 0-0, θα δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων τους.

Μέσα σε αυτούς είναι και οι Έλληνες διότι η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία