Αποζημίωση στο παρά ένα υπόσχεται για το Europa League η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Και σήμερα, οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν οι λάτρεις του ποδοσφαίρου είναι άφθονες, χάρη στους κορυφαίους αγώνες του Europa League, που διεξάγονται ανά την Ευρώπη. Σε πολλές νόμιμες εταιρίες στοιχήματος όπως η Goalbet, μάλιστα, όχι μόνο υπάρχουν αρκετές επιλογές, αλλά τα στοιχήματα μπορούν να συνδυαστούν και σε παρολί μειωμένου ρίσκου, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο πρόβλεψης. Έτσι, το ρίσκο στοιχηματισμού μειώνεται και όσοι χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα έχουν επιπλέον ευκαιρίες για να διεκδικήσουν κέρδη, αυτή τη φορά χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet και να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα στο pre-game και να συμπεριλάβουν τουλάχιστον 4 αγώνες του Europa League. Επιπλέον, τα παρολί τους θα πρέπει να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2, με μόνη εξαίρεση όσους αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα (για σήμερα είναι ο αγώνας Σπόρτινγκ-Αϊντχόφεν). Τέλος, η αξία του παρολί και η συνολική του απόδοση δεν έχουν σημασία για την προσφορά.

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά, αρκεί να ενημερώσουν την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Αφού εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους, δεν έχουν παρά να περιμένουν να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

 

Η αποζημίωση της Goalbet στο παρά ένα

Εφόσον ένα παρολί στοίχημα καλύπτει τις παραπάνω προϋποθέσεις και χάσει εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, τότε θα δικαιούται την αποζημίωση της προσφοράς. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν, τέλος, θα έχουν επίσης τη μορφή πριμ και θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία